نوشته شده توسط : boudika
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه

آقای پوتین گفته است که خواهان تقویت بیشتر روابط بازرگانی میان روسیه و چین است

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه سفر سه روزه خود به چین را آغاز کرده است.

از جمله محورهای مذاکرات رئیس‌جمهوری روسیه با مقام‌های چینی، سیاست خارجی، از جمله بحران سوریه و انرژی عنوان شده است.

آقای پوتین پیش از شروع سفر به چین گفت که خواهان تقویت بیشتر روابط بازرگانی میان دو کشور است.

حجم روابط تجاری دو طرف در سال پیش به ۸۴ میلیارد دلار رسید.

در مورد بحران سوریه، دو کشور تا کنون با مقاومت در برابر فشار کشورهای غربی، قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را وتو کرده‌اند.

وزارت امور خارجه چین گفته است که روسیه و چین در مورد بحران سوریه، موضع مشترکی دارند.

دو کشور نسبت به اقدام نظامی برای سرنگون کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه، هشدار داده و گفته‌اند چنین اقدامی می‌تواند اوضاع را "وخیم‌تر" کند.

لی بائودونگ، سفیر چین در سازمان ملل، بحران سوریه را یکی از مهم‌ترین محورهای مذاکرات کشورهای عضو شورای امنیت اعلام کرده است.

چین در حال حاضر، ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را به عهده دارد و این کشور بار دیگر از تمامی طرف‌های درگیر در سوریه خواسته است تا مفاد طرح آتش‌بس کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل را به اجرا بگذارند.

ارتش آزاد سوریه، از گروه‌های مسلح مخالف دولت سوریه روز دوشنبه اعلام کرد که دیگر خود را متعهد به رعایت آتش‌بس نمی‌داند.

سخنگوی این ارتش به خبرگزاری رویترز گفته است که نیروهایش برای "دفاع از مردم" دست به حمله علیه سربازان زده‌اند.

قراردادهای انرژی

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه

مشاوران آقای پوتین گفته‌اند که انتظار می‌رود در جریان این سفر نزدیک به ۱۷ قرارداد بازرگانی و تجاری میان روسیه و چین به امضاء برسد

آقای پوتین در جریان سفر خود به چین امروز سه شنبه، پنجم ژوئن با هو جینتائو، رئیس‌جمهوری چین دیدار می‌کند.

شش وزیر روسیه در این سفر آقای پوتین را همراهی می‌کنند. رئیس شرکت انرژی گازپروم و مدیران چند شرکت دیگر نفتی روسی نیز همراه رئیس‌جمهوری روسیه به چین سفر کرده‌اند.

مشاوران آقای پوتین گفته‌اند که انتظار می‌رود در جریان این سفر نزدیک به ۱۷ قرارداد بازرگانی و تجاری میان روسیه و چین به امضاء برسد.

هنوز مشخص نیست که آیا در جریان این سفر قرارداد صادرات نزدیک به ۷۰ میلیارد متر مکعب گاز از روسیه به چین امضاء خواهد شد یا نه. دو کشور برای مدت‌های طولانی در این باره مذاکره کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از اختلاف نظر دو کشور بر سر قیمت گاز صادراتی است.

روسیه بزرگ‌ترین تولیدکننده انرژی دنیا و چین بزرگ‌ترین مصرف‌کننده آن است.

آقای پوتین پیش از شروع سفر، در مصاحبه با یک رسانه دولتی چین گفت که می‌خواهد حجم مراودات بازرگانی میان دو کشور را تا سال ۲۰۱۵ به ۱۰۰ میلیارد دلار و تا سال ۲۰۲۰ به ۲۰۰ میلیارد دلار برساند.

قرار است رئیس‌جمهوری روسیه فردا با لی ککیانگ، معاون نخست‌وزیر چین که انتظار می‌رود در جریان تغییر و تحولات سیاسی چین به نخست‌وزیری این کشور برسد، دیدار کند.

او همچنین با شی جینگپینگ نیز که از او به عنوان رئیس‌‎جمهوری آتی چین یاد شده دیدار خواهد کرد.

آقای پوتین روز پنجشنبه در نشست سازمان همکاری شانگهای شرکت می‌کند. محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری ایران نیز قرار است در این نشست شرکت کرده و با رئیس‌جمهوری روسیه در حاشیه این نشست دیدار و گفت و گو کند.



:: برچسب‌ها: بریتانیا , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

سردار 'غلام علی كوهكن' روز سه شنبه در گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامی مركز سیستان و بلوچستان افزود : ماموران ناجا با كنترل دقیق نوار مرزی راه ورود عده ای از افراد متجاوز و مسلح كه از ارتفاعات سخت گذر وارد حریم امنیتی مرز شده بودند، سد كرده و به مقابله با آنان پرداختند.

وی بیان داشت : در این عملیات با قلع و قمع اشرار و پاكسازی محل درگیری مقدار 25 كیلوگرم مواد منفجره، تعدادی تجهیزات انفجاری از قبیل چاشنی های فتیله ای و الكترونیكی ، دستگاه های ریموت كنترل و تجهیزات مخابراتی به همراه سلاح و مهمات كشف و ضبط شد.

كوهكن اظهار داشت: دستگاه های فیلمبرداری و عكاسی،اوراق شناسایی، دارو و پول نقد از دیگر كشفیات مرزبانان سیستان و بلوچستان از نیروهای معاند نظام جمهوری اسلامی بوده است.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان بدون اشاره به زمان دقیق این درگیری و تلفات یا دستگیر شدگان احتمالی، گفت: ضریب امنیتی و كنترل مرزهای كشورمان بویژه در این استان با هوشیاری و تلاش شبانه روزی نیروهای نظامی و انتظامی به شدت افزایش یافته و هر گونه تعرض به آن ، هزینه و خسارت سنگینی برای متجاوز در پی خواهد داشت.

سردار كوهكن اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاكنون یگان های مرزی و دریایی سیستان و بلوچستان علاوه بر كشف حدود 12 تن مواد مخدر و 26 قبضه انواع سلاح، چهار هزار و 735 نفر متجاوز مرزی را نیز دستگیر كردند.

2729 ** 1917



:: برچسب‌ها: آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

وجود اختلاف ها میان گروه های شبه نظامی و شورای ملی انتقالی لیبی، مدتهاست چهره ای از امنیت متزلزل را در این كشور به نمایش گذاشته است.

این، در حالی است كه تا زمان برگزاری انتخابات مجلس موسسان لیبی كه شورای ملی انتقالی لیبی قول برگزاری آن را در ماه ژوئن (خرداد- تیر) داده، زمانی باقی نمانده است.

انتخابات مجلس موسسان لیبی، نخستین انتخابات پس از سقوط دولت 'معمر قذافی' رییس جمهوری كشته شده این كشور، خواهد بود كه پس از انقلاب هفدهم فوریه (بیست و هشتم بهمن ماه 1389) برگزار می شود.

با این حال، حضور برخی گروه های شبه نظامی در این كشور، زمینه بروز درگیری ها را فراهم آورده است.

دامنه ناآرامی های امنیتی لیبی مدتهاست به 'طرابلس' پایتخت این كشور، نیز كشیده شده كه بسته شدن فرودگاه این شهر طی چند روز گذشته از جمله آنهاست.

** رهبران شبه نظامیان؛ وزنه ای مقابل دولت مركزی

----------------------------------------------------------------

شورای ملی انتقالی در شرایطی اداره این كشور را بر عهده گرفت كه هنوز قذافی در منطقه شرقی به مبارزه خود ادامه می داد و نیروهای هوادار او نیز با در اختیار داشتن سلاح های گرم، با انقلابیون می جنگیدند.

دستگیری قذافی و كشته شدن او، به طور رسمی شورای ملی انتقالی را به مرجع قانونگذاری لیبی –هر چند به طور موقت- تبدیل كرد.

این شورا كه پیش از این، نظر كشورهای غربی را برای حمایت از خود جلب كرده و حتی نماینده ویژه ای به سازمان ملل متحد فرستاده بود، میراث خوار دیكتاتوری 44 ساله قذافی و جنگی شد كه از داخل مرزهای كشور فراتر رفت و منجر به دخالت نیروهای نظامی كشورهای عضو پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) شد.

انتخاب دوباره پانزدهم اسفندماه 1390 'مصطفی عبدالجلیل' به ریاست شورای ملی انتقالی لیبی، به او اجازه داده است تا زمان برگزاری انتخابات مجلس موسسان در دوم تیرماه همچنان قدرت را در دست داشته باشد.

با این وجود، اسلحه هایی كه بدون نظارت مشخصی از سوی هم پیمانان انقلابیون و دشمنان قذافی، روانه خاك لیبی شده بودند بخشی از قدرت نظامی را در دستان گروه های شبه نظامی قرار داد كه تا پیش از این، برای مبارزه با بقایای رژیم گذشته تلاش می كردند و اینك برای كسب كرسی های بیشتر در ساختار سیاسی جدید.

روشن است دولت موقت نیز برای كنترل اوضاع، درصدد اندیشیدن برخی تمهیدها برمی آید تا علاوه بر حفظ حكومت، از چنددستگی بیش از حد آرا و خارج شدن جریان امور از كنترل خود جلوگیری كند.

وجود چنین رویكردها و حتی نسبت دادن این واكنش ها به شورای ملی انتقالی سبب می شود گروه های شبه نظامی نیز در جو توام با نگرانی و تردید و سوء ظن، به اقدام های دولت مركزی بنگرند.

ربوده شدن 'ابوعجیله الجشی' فرمانده یگان 'وفاداران' شهر 'ترهونه'، علتی بود تا از نیمه شب چهاردهم خردادماه اختیار فرودگاه طرابلس در دستان شبه نظامیان وابسته به این گروه قرار گیرد.شهر ترهونه در 88 كیلومتری جنوب شرق پایتخت قرار دارد.

نیروهای مسلح، فرودگاه طرابلس را با دهها خودروی نظامی حامل اسلحه های سبك و سنگین محاصره كردند و با پیاده كردن مسافران هواپیماها مانع از انجام پروازهای فرودگاه بین المللی لیبی شدند.

نیروهای این گروه مسلح معتقدند الحبشی چهاردهم خردادماه در راه بازگشت از طرابلس به ترهونه توسط نیروهای امنیتی ربوده شده است.

این در حالی است كه یك روز بعد سرهنگ 'مسعود ارحونه ' از فرمانده های نظامی لیبی، دستگیری یا ربوده شدن الحبشی از سوی نیروهای امنیتی لیبی را رد كرد.

خبرگزای رسمی لیبی (وال) همان شب اعلام كرد رییس شورای ملی انتقالی لیبی با نماینده شهر ترهونه برای خروج نیروهای این گروه مسلح و انجام تحقیق درباره ربوده شده الجشی توافق كرد.

با این حال، حادثه طرابلس تنها عرصه رویارویی شورای ملی انتقالی و گروه های شبه نظامی طی روزهای اخیر نبوده است.

در آخرین ساعات شامگاه پانزدهم خردادماه درگیری های مسلحانه خواب ساكنان شهر 'بنغازی' در شرق لیبی، را بر هم زد.

بنغازی محل استقرار مسوولان شورای ملی انتقالی در روزهای آغازین مبارزه علیه قذافی و به نوعی، پایتخت دوران درگیری ها بوده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، درگیری نظامی یاد شده نزدیك ساختمان مركزی پلیس نظامی در حالی به وقوع پیوست كه یكی از جوانان عضو گروه مسلح یاد شده به ضرب گلوله در نزدیكی یك پست بازرسی در غرب بنغازی كشته شد.

درگیری بین دو طرف در اطراف پست بازرسی 'الغوارشی' و قبل از حمله مردان مسلح به مقر پلیس نظامی در ناحیه موسوم به 'ابوهدیمه' رخ داد.

پیش از اینها نیز رهبران برخی قبایل و گروه ها خواستار اجرای قانون اداره كشور به شیوه فدرالی بودند كه بر اساس آن سه منطقه خودمختار در این كشور تشكیل خواهد شد.

شانزدهم اسفندماه 1390 تعدادی از رهبران سیاسی و قبیله ای در تجمعی در شهر بنغازی، منطقه 'برقه' را منطقه فدرالی اعلام كردند.

آنان در این تجمع و گردهمایی های دیگری كه پس از آن بویژه در بنغازی برگزار و منجر به بروز درگیری هایی میان طرفداران این طرح و نظامیان وابسته به حكومت مركزی شد، به قانون اساسی سال 1951 میلادی لیبی (1330 خورشیدی) استناد می كردند كه اداره كشور به شیوه فدرالی را توصیه كرده است.

انقلابیون زنتان نیز كه به دلیل دستگیری 'سیف الاسلام قذافی' فرزند رهبر پیشین لیبی، و همچنین پیشتازی در آغاز اعتراض ها و تظاهرات علیه رژیم قذافی، از نفوذ زیادی در كشور برخوردارند، مدتها برای تحویل دادن سیف الاسلام، شرط و شروط هایی برای دولت مركزی تعیین می كردند.

** برقراری امنیت؛ پیش زمینه ای برای برقراری دموكراسی

-----------------------------------------------------------------

اختلاف های موجود میان شبه نظامیان لیبی و دولت مركزی و ناآرامی های رخ داده درماههای اخیر، بارها زنگ خطر را كنار گوش مسوولان شورای انتقالی به صدا در آورده است.این امر تا آنجا پیش رفته كه حتی صدای اعضای این شورا را در آورده است.

به گزارش سی ام فروردین ماه تارنمای لبنانی 'النشره'، 'فتحی الباجه' عضو بلند پایه شورای انتقالی لیبی اعلام كرد، اعضای این شورا تصمیم گرفتند تا به دولت 'عبدالرحیم الكیب' نخست وزیر لیبی، به دلیل ناتوانی و شكست در بازسازی ساختار ارتش و برقراری امنیت در كشور، رای اعتماد ندهند.

وی گفت: در نشست اخیر این شورا، اكثریت 54 نماینده حاضر در این نشست بر این اعتقاد بودند دولت عبدالرحیم الكیب به خاطر ناتوانی و ضعف بركنار شود و رای اعتماد به آن داده نشود.

تهدید آن زمان دولت الكیب به جایی نرسید و ناآرامی ها در این كشور در حالی ادامه یافت كه یك پای ثابت آن را گروه های قومی- قبیله ای تشكیل می دادند.

از سوی دیگر، دولت مركزی با مشكلات دیگری نیز البته با كشورهای همجوار خود دست به گریبان بوده است.

حضور مسوولان و خانواده قذافی در كشورهای همجوار لیبی، شورای انتقالی ملی را به چالش كشانده است.

تونس، نیجر، مالی و الجزایر هنوز قصد ندارند مسوولان دوران قذافی را كه به این كشورها پناهنده شده اند، به طرابلس تسلیم كنند.

همچنین اسلحه هایی كه در دوران قذافی در اختیار گروه های نظامی گذاشته شده بودند و نیز تجهیزات جدید وارد شده به این كشور برای مقابله با حكومت پیشین، اینك سر از دیگر كشورهای منطقه همچون مالی، سودان و ... درآورده و در عمل به تهدیدی برای امنیت شمال آفریقا بدل شده اند.

بنابراین به نظر می رسد مقام های شورای ملی انتقالی پیش از هر اقدامی باید برای همسو كردن گروه های قومی و قبیله ای و جلب همراهی آنان برای ساخت فردای لیبی آستین بالا بزنند.

در چنین شرایطی، این گروه ها نیز به دنبال كسب امتیازهای بیشتر از دولت مركزی هستند تا در ساخت آینده سیاسی لیبی دست برتر را در اختیار داشته باشند.

به نظر می رسد این ناآرامی ها با توجه به در پیش بودن برگزاری انتخابات مجلس موسسان به نوعی عرصه وزن كشی سیاسی نیز تبدیل شده است.

بنابراین دور از ذهن نیست دامنه چنین اقدام هایی به مرور زمان گسترش یابد و بخش های دیگری از لیبی را درگیر خود كند.

تحقیق**1961**1599



:: برچسب‌ها: قرمز , مربع , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

دكتر 'احمد لنكرانی' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود : انقباض ناگهانی ، شدید و غیر ارادی یك یا چند عضله را كه با درد و اختلال در كار عضلات همراه است، اسپاسم می گویند.

وی افزود: افرادی كه ساعت ها بصورت مستمر با رایانه كار كرده و گردن خود را به سمت پایین می آورند، افرادی كه ساعت ها یك جا بی حركت می نشینند و همچنین افرادی كه سرشان را در موقع خواب با شكل نامناسبی قرار می دهند دچار اسپاسم شدید گردن می شوند.

لنكرانی به افرادی كه از رایانه بسیار زیاد استفاده می كنند، توصیه كرد تا هر نیم ساعت یك بار از جای خود بلند شده و ورزش های مرتبط به گردن و شانه را انجام دهند تا عضلات از خشكی و گرفتگی خارج شوند.

وی اضافه كرد: افرادی كه دچار اسپاسم شدید گردن هستند باید از بالش های كوتاه استفاده كرده و گردن را به یك سمت خم نكنند.

وی با بیان اینكه وزش باد به صورت مستقیم درد بیماران مبتلا به اسپاسم را تشدید می كند، افزود: یكی از دلایلی كه درد افراد مبتلا به این بیماری در تابستان تشدید می شود، در معرض باد مستقیم كولر و پنكه قرار گرفتن است.

لنكرانی گفت: این دسته از بیماران باید از قرار گرفتن در مسیر باد بخصوص زمانی كه عرق كرده اند پرهیز كرده و زمانی كه استحمام می كنند باید موهای خود را خشك كرده و از خیس و خنك نگه داشتن گردن بپرهیزند.

به گفته وی این بیماری با مصرف دارو و انجام ورزش های مناسب درمان می شود.

لنكرانی تصریح كرد: البته چنانچه دردهای اسپاسم تشدید شود باید علل ریشه ای آن توسط پزشكان متخصص تشخیص داده شود و ضمن عكسبرداری ، درمان های لازم صورت گیرد.

اجتمام**9105** 1568



:: برچسب‌ها: سیاه , باغ وحش , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika


:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا سردار 'سیدكمال هادیانفر' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران ، آمار كاربران اینترنتی ایران را بیش از 36 میلیون و 500 هزار نفر عنوان كرد و یادآورشد:‌ 26 میلیون نفر از كاربران اینترنتی كشور را جوانان تشكیل می دهند كه بخش زیادی از آنها دانشجو هستند.

وی افزود:‌ در عرصه جنگ نرم نباید جا را خالی كنیم و دانشگاهها باید در این عرصه باشند و به شناسایی فرصت ها، تهدیدات و آسیب های این حوزه بپردازند.

هادیانفر با ارایه آماری از جرایم سایبری اتفاق افتاده در 20 كشور جهان در سال 2009 توضیح داد: وقوع هشت میلیون و 500 هزار جرم اینترنتی در 20 كشور جهان در سال 2009 به ثبت رسیده كه یك میلیون و 900 هزار مورد آن مربوط به كشور آمریكاست و كره با 164 هزار فقره جرم اینترنتی در رتبه چهارم قرار دارد.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی از رشد 8/3 برابری آمار جرایم سایبری ایران در سال 90 نسبت به سال 89 خبر داد و گفت: در سال 89 تعداد هزار و 35 فقره جرم اینترنتی در ایران به ثبت رسید كه این آمار در سال گذشته به چهار هزار مورد افزایش یافت.

هادیانفر با بیان اینكه بیشترین جرایم اینترنتی كشور در سال گذشته مربوط به برداشت های بانكی از حساب افراد بوده است گفت:‌ 5/48 درصد جرایم اینترنتی صورت گرفته در سال 90 به برداشت های غیرمجاز از حساب بانكی افراد برمی گردد كه به شیوه های مختلف انجام شده است.

به گفته وی انتشار اطلاعات و تصاویر خصوصی و محرمانه افراد در فضای مجازی نیز از دیگر جرایم مطرح در حوزه جرایم اینترنتی ایران در سال گذشته بوده است.

رییس پلیس فتا پیش بینی كرد درصورت ادامه روند كنونی رشد جرایم سایبری در ایران، میزان این جرایم در سال جاری به هشت تا هزار فقره افزایش یابد.

وی یادآور شد: فضای مجازی، فضای جدیدی است كه به موازات فضای فیزیكی و واقعی شكل گرفته و فرصت های بی نظیری را به بسیاری از كشورها می دهد.

هادیانفر تاكید كرد:‌ ما چه بخواهیم و چه نخواهیم مردم وارد فضای مجازی می شوند و كسی نمی تواند از آن جلوگیری كند و اكنون استفاده از اینترنت در دنیا به عنوان یكی از حقوق بشر در سازمان ملل مطرح می شود.

به اعتقاد رییس پلیس فتا در فضای مجازی نباید به دنبال تقابل باشیم بلكه باید با افزایش دانش خود و آگاهی به زوایای پنهان و پیدای این محیط، فضای مجازی را مدیریت كنیم.

هادیانفر ضمن تاكید بر ضرورت شناساندن مزایا، آسیب ها، چالش ها و تهدیدات استفاده از فضای مجازی به كاربران گفت: دولت باید زیر ساخت توسعه فضای مجازی و ارتباطات اینترنتی را فراهم كند زیرا این خواسته مردم است و اگر بستر قانونی ایجاد نشود، بسترهای غیرقانونی ایجاد می‌شود.

وی یادآور شد: ایران جزو كشورهایی است كه به جهت تهدیدات زیاد فضای مجازی، با حوصله وارد این حوزه شده است و به لحاظ رتبه بندی در رتبه 4 این فضا قرار داریم كه این به معنای عقب بودن ما به لحاظ سرعت و شتاب ورود به این حوزه است.

رییس پلیس فتا ادامه داد: بانكداری الكترونیكی در ایران پیشرفت خوبی داشته و رشد آن تقریبا 99 درصد است اما بقیه بخش ها از جمله دانشگاه‌ها هنوز هم سهم اندكی در این حوزه ندارند و هنوز جای كار زیادی دارد.

وی كاهش هزینه را از جمله مزایای استفاده از امكانات سایبری و اینترنتی در عرصه های مختلف از جمله بانكداری برشمرد و گفت: تفاوت ساختارهای كسب و كار سنتی با ساختار تجارت الكترونیك 8 تا 25 درصد صرفه‌جویی است یعنی در سال 2010 كه سه هزار و 750 میلیارد چرخش فناوری بود یا 12.8 تریلیون دلار سهم تجارت بوده است 12 تا 25 درصد تفاوت تجارت الكترونیك با سنتی به 105 میلیارد دلار رسیده است.

به گفته هادیانفر میزان صرفه جویی تجارت الكترونیك با سنتی ، معادل سه برابر درآمد نفتی دنیا است و از همین رو كشورها خود به خود وارد این عرصه خواهند شد.

فراهنگ**1055



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش ایرنا، بزرگترین هدف نشست دوازدهم سران كه در آغاز دهه دوم تاسیس سازمان همكاری شانگهای برگزار می شود، تعیین سرفصل های همكاری های میان مدت و برنامه یك دهه آینده عنوان شده است.

به همین سبب به نظر می رسد اجلاس سران این سازمان این بار بیش از هر زمان دیگری مورد توجه افكار عمومی جهان قرار گرفته و اهمیت بسزایی برای اعضای رسمی و ناظر داشته باشد.

سازمان همكاری شانگهای در حالی اجلاس سران را روز چهارشنبه این هفته در شهر پكن تشكیل می دهد كه از ناحیه اقتصادی و عرصه های سیاسی و امنیتی و همچنین حضور كشورهای غربی به خصوص آمریكا در منطقه خود نگران است و چالش های بزرگی را تجربه می كند.

با این وصف رهبران این سازمان با طرح برنامه یك دهه آینده و با درایت و خلاقیت های لازم می توانند بر بسیاری از این چالش ها فائق آیند.

آن طور كه طی روزهای از سوی دست اندكاران چینی برگزار كننده اجلاس عنوان شده، طرح بانك توسعه و ایجاد برخی سامانه های مالی در چارچوب شانگهای، صدور نخستین سند سیاسی و برنامه همكاری های امنیتی نشان می دهد كه كشورهای عضو به خوبی چالش های پیش روی توسعه شانگهای را شناسایی كرده اند و سعی دارند این پیمان منطقه ای را در جایگاه واقعی خود در عرصه بین المللی در 10 سال آینده تبدیل كنند.

تاكید این سازمان در دهه گذشته بر حفظ همكاری با تمركز بر اشتراكات ، كنار گذاشتن اختلاف ها و احترام به تمدن های مختلف و تاكید بر اصل سود متقابل مسیر توسعه آن را تا اندازه ای هموار كرده است.

از سوی دیگر برگزاری رزمایش های مشترك ، نشست های بلندپایه ، اجرای طرح های اقتصادی و تشكیل نشست هایی در عرصه انرژی میان اعضا جوابگوی برخی از نیازهای اقتصادی و سیاسی و امنیتی آنان بوده است.

سازمان همكاری شانگهای بر خلاف ناتو و سازمان های غربی كه كاركردهای نظامی مداخله جویانه را در كشورهای دیگر دنبال می كنند از بدو تاسیس بر حراست از صلح و ثبات و تمركز بر گفت و گو برای حل اختلافات تاكید ورزیده است.

تاكید بر حل مساله افغانستان و حراست از صلح در این كشور ، تاكید بر حل صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران و استمرار حمایت از حل مساله جزیره شبه جزیره كره نشان می دهد كه سازمان همكاری شانگهای یكی از قدرت های موثر در مقابله با سیاست های سلطه طلبانه و مداخله جویانه غرب در افغانستان ، خاورمیانه و آسیای مركزی است.

این سازمان با ایجاد سامانه های مالی در منطقه و بانك توسعه به طور طبیعی توانایی های خود را برای مقابله با بحران های بین المللی كه آمریكا و اروپا ایجاد كرده اند، افزایش خواهد داد.

سازمان همكاری شانگهای درعین حال سرفصل های كاری برای خود تعریف كرده است كه اساس آن همكاری برد - برد را بین اعضای رسمی و ناظر تقویت می كند.

این سرفصل ها به این شرح است:

** گفت و گو و رایزنی برای حل مسایل پایدار

اعضای سازمان همكاری شانگهای اعم از كوچك و بزرگ همگی برابر دیده می شوند.

همه آنان حتی كشورهای ناظر در بسیاری تصمیم گیری ها شركت دارند و رایزنی می كنند. این باعث تقویت اقتدار سازمان همكاری شانگهای و افزایش همكاری اعضای آن شده است.

امضای سند همكاری دوستانه و حسن همجواری میان اعضا نشان می دهد كه آنها بر روابط مسالمت آمیز تاكید می ورزند و اعتماد متقابل سیاسی دارند.

** شانگهای بر مفاهیم امنیتی پایبند است

این سازمان در تلاش بوده تا مخاطرات پیش روی صلح را شناسایی كرده و به شكل درست با آن مقابله كند.

منطقه تحت نفوذ این سازمان اصولا منطقه ای پر تنش است. عوامل بی ثبات كننده فراوانی در آن وجود دارد و نفوذ غرب نیز بر چالش ها افزوده است.

در این شرایط سازمان همكاری شانگهای سعی كرده است با تهدیدهای امنیتی اعم از سنتی و غیرسنتی چون تروریسم ، جدایی طلبی ، افراط گرایی ، مواد مخدر ، جرایم فرامرزی و تهدیدهای دیگر مقابله كرده و ستونی برای حفاظت از صلح و ثبات باشد.

** توسعه و همكاری بر اساس اصل برد - برد

سازمان همكاری شانگهای بر اساس همكاری های اقتصادی استوار شده است.

اعضای سازمان از موقعیت های خوبی در منطقه برخوردارند و از دیدگاه سران كشورهای عضو این سازمان، آنان در عرصه های مختلف مكمل یكدیگرند و برای بیش از دو و نیم میلیارد نفر جمعیت كشورهای عضو سود آور خواهند بود.

پیمان شانگهای بر احترام و سود متقابل در همكاری های اقتصادی با نظرداشت برد - برد برای دولت ها و مردم تاكید می ورزد و سیاست مرفه كردن ملت ها را دنبال می كند.

برنامه همكاری اقتصادی و تجاری چند جانبه ، همكاری در بخش حمل و نقل ، مخابرات ، انرژی و كشاورزی بخش مهمی از این همكاری های راهبردی است .

ضمن آنكه اعضا بر سرمایه گذاری و تجارت متقابل نیز تاكید می ورزند.

** شانگهای بر اصول همزیستی مسالمت آمیز و صلح پایبند است

از دیرباز منطقه زیر نفوذ سازمان همكاری شانگهای تمدن های مختلفی را تجربه كرده است و دولت ها در تلاش بوده اند تا از طریق جاده ابریشم با یكدیگر همكاری كنند.

در دنیای مدرن و وضعیت تغییر كرده كنونی ، فرصت های تاریخی، اعضای سازمان را به یكدیگر نزدیك تر می كند و دوستی های سنتی آنها را حفظ كرده است.

كشورها در زمینه های فرهنگی به یكدیگر احترام می گذارند و برخلاف غرب درصدد صدور اندیشه ها ، فرهنگ ها و ارزش های خود و تحمیل آن بردولت های دیگر نیستند.

اعضای این سازمان به سنت های فرهنگی یكدیگر احترام گذاشته و اختلاف ها را درك می كنند و اصل اقتدار را با پذیرش این اختلافات تعریف كرده اند.

** درهای باز شانگهای برای همكاری جهانی

این سازمان در تلاش است تا با سازمان ها و كشورهای دیگر همكاری نزدیك داشته باشد.

دولت های عضو و اعضای ناظر همكاری متقابل با دولت ها و سازمان های دیگر را مایه پیشرفت خود قلمداد می كنند.

در درون سازمان همه بر اصل همكاری متقابل با كشورها و سازمان های دیگر متفق القولند و راه پیشرفت و نفوذ بین المللی را در همین همكاری ها و تقویت آن جستجو می كنند.

اجرای ساختارهای سیاسی ، اقتصادی ، تجاری ، سرمایه گذاری ، انرژی ، جوانان ، فرهنگ ، آموزش و پرورش ، حمل و نقل ، گردشگری ، ابداعات علمی و فنی و بسیاری عرصه های دیگر همه رهیافت هایی برای تقویت همكاری میان اعضا و كشورهای دیگر بوده است.

به هر حال سازمان همكاری شانگهای این بار دوازدهمین اجلاس سران را با هدف تقویت خود بر اساس اصول گذشته و برنامه آینده برگزار می كند.

شناسایی مسیرهای توسعه سازمان برای یك دهه آینده ، تصویب برنامه توسعه میان مدت سازمان همكاری شانگهای بر اساس اتفاق نظر در اجلاس سران در شهر آستانه ، تعیین برنامه درازمدت مدت توسعه و تصویب سند همكاری برد - برد از برنامه های اجلاس پكن است.

در این اجلاس همچنین اولین سند سیاسی با عنوان ایجاد یك منطقه مملو از صلح و موفقیت مشترك منتشر می شود.

در بخش امنیتی نیز اصلاحات مقررات سیاسی و دیپلماتیك سازمان تصویب می شود كه برای مقابله با رویدادهای اضطراری و همكاری در بخش های مختلف به اعضای سازمان بسیار كمك خواهد كرد.

بررسی مساله عضویت افغانستان به عنوان عضو ناظر و تركیه به عنوان شریك گفت و گوها ، گفت و گوی سران درباره مسایل مهم منطقه ای و بین المللی ، دیدارهای دوجانبه در حاشیه اجلاس از دیگر موضوعات مهم اجلاس پكن است .

كشورهای چین ، روسیه ، ازبكستان ، قرقیزستان ، تاجیكستان و قزاقستان اعضای رسمی و كشورهای ایران ، مغولستان ، هند و پاكستان اعضای ناظر سازمان همكاری شانگهای هستند .

آساق **275 **2100**5981



:: برچسب‌ها: دوچرخه , وابسته به تکزاس , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

سرهنگ ' خسرو خسروی' در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: با عنایتی كه فرمانده كل ارتش و فرمانده نیروی زمینی به نیروهای تیپ 65 نیرو مخصوص نوهد داشته و دارند این نیرو توانسته آموزشهای خود را كاملا به روز كند.

سرهنگ خسروی اظهارداشت: شاید در برخی موارد كمبودهای جزئی هم وجود داشته باشد اما توانسته ایم با امكانات موجود آموزشهای لازم را به روز كنیم و حتی سلاحهایی را كه جهادهای خودكفایی طراحی و تولید می كنند نیز برای نخستین بار در این تیپ آزمایش كنیم .

وی افزود: تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد نیروی زمینی ارتش تا به امروز توانسته است با استفاده از علوم نوین روز و با تلاشی كه در جهاد خودكفایی ارتش و صنایع دفاعی كشور صورت گرفته در انجام وظایف خود با موفقیت عمل كند و به پیش رود.

فرمانده تیپ 65 نیرو مخصوص نوهد خاطرنشان كرد: نیروهای این تیپ در رزمایشهای اخیر جعفر طیار یك و دو، آموزشهای نوینی را كه فرا گرفته بودند از جمله پرش از بالگرد و فرود موفقیت آمیز در منطقه ای كه از پیش شناسایی نشده بود را با موفقیت به اجرا گذاشتند.

سرهنگ خسروی با بیان این كه جابجایی نیروهای مخصوص در طی 24 ساعت و یا كمتر از آن از جمله توانایی های بیشمار این نیروها به شمار می رود یادآور شد: امروز به این توانمندی دست یافته ایم كه در مدت زمان اندك نیروهای خود را از جنوبی ترین نقطه كشور به شمالی ترین نقطه و برعكس و یا از مركز به سایر نقاط كشورمان حركت داده و آنها را درعملیات های احتمالی شركت دهیم.

وی اظهارداشت: نیروهای مخصوص این تیپ با آموزش ها و دوره های ویژه ای كه در طول سال طی كرده اند، هم اینك در بهترین شرایط جسمی و روحی بسر می برند.

سرهنگ خسروی یادآور شد: نیروهای تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد درطول سال علاوه بر آموزشهای تئوری كه در محل پادگان ها طی می كنند، آموزش های ویژه ای را نیز از جمله زندگی در كویر، جنگل و كوهستان و در زمستانها در شرایط برفی تمرین می كنند و به همین علت از توانایی و آمادگی رزمی بالایی نیز برخوردار هستند.

وی ابراز امیدواری كرد كه نیروهای تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد، با تلاشی كه می كنند، بتوانند روز به روز بر توانایی و قدرت خود و به ویژه سربلندی و عزت بیش از پیش ایران اسلامی تلاش كنند.

**نیروهای مخصوص در دفاع مقدس و آزاد سازی خرمشهر نقش فعالی داشتند

فرمانده تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد با بیان این كه نیروهای مخصوص و واكنش سریع این تیپ در دوران دفاع مقدس به ویژه آزاد سازی خرمشهر نقش فعالی داشتند، گفت: تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد در زمان فتح خرمشهر با عنوان تیپ 23 نیرو مخصوص (نوهد) نقش فعالی ایفا كرد.

سرهنگ خسروی افزود: یكی از عواملی كه در كنار سایر عوامل تاثیرگذار به پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات بزرگ بیت المقدس و فتح خرمشهر منجر شد، انجام جنگ های چریكی بود كه توسط نیروهای چمران و پیشكسوتان نیروی مخصوص در كنار سایر رزمندگان صورت گرفت.

**جنگهای امروزی نیازمند داشتن نیروهای واكنش سریع هستند

فرمانده تیپ 65 نیروی مخصوص نوهد در ادامه گفت: در جنگهای امروزی نیروهای واكنش سریع و عملیات سریع یك ضرورت محسوب می شود.

سرهنگ خسروی با بیان این كه در تیپ 65 نیروهای مخصوص تیم های ویژه از جمله تیم غواص و سقوط آزاد حضور دارند، افزود: تمامی نفرات در بدو ورود به این تیپ اعم از افسر و درجه دار، باید یك رشته تخصصی كامل را طی كنند بدین معنی كه در یك تیم 12 نفره از مهندسی رزمی تا پزشكیار، باید اكثر كارهای نیروی مخصوص اعم از غواصی، چتربازی و جنگ در شرایط نامتعارف را فرا بگیرد تا در زمانی كه یكی از نفرات دچار حادثه شد، حتی پزشكیار تیم هم بتواند كارهای دیگران را انجام دهد.

وی ادامه داد: در جنگهای امروزی لازم است كه تمامی نفرات تیم های نیروهای مخصوص برای پیشبرد اهداف نظامی حتما تخصصهای لازم را داشته باشند و به صورت حرفه ای بتوانند عمل كنند.

سیام**1478***



:: برچسب‌ها: دوچرخه , استرالیا , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، 'رستم قاسمی' در بازگشت از سفر به عراق نتیجه مذاكرات خود و هیات همراه با همتایان عراقی را مطلوب ارزیابی كرد و گفت: هماهنگی هایی نیز پیرامون صادرات فرآورده های نفتی، آموزش كادر فنی در بخش نفت و گاز عراق و توسعه مناسبات اقتصادی در بخش انرژی بین دو كشور صورت گرفت.

بر اساس گزارش شبكه اطلاع رسانی نفت و انرژی، وزیر نفت همچنین یك تفاهمنامه همكاری نفتی و گازی با عبدالكریم لعیبی، همتای عراقی خود امضا كرد كه براساس این تفاهمنامه، صادرات فرآورده های نفتی ایران به عراق افزایش خواهد یافت.

برنامه ریزی دو طرف در زمینه برداشت از میادین نفتی مشترك و آموزش كادر فنی در بخش نفت و گاز عراق از دیگر موضوع های این تفاهم نامه است.

همچنین وزیر نفت در آستانه برگزاری یكصد و شصت و یكمین اجلاس سازمان كشورهای صادركننده نفت (اوپك) ، گفت: ایران كاندیدای خود برای دبیركلی این سازمان را معرفی كرده است كه در اجلاس آینده این سازمان بحث و بررسی خواهد شد.

وزیر نفت بامداد روز دوشنبه وارد تهران شد.

اعضای اوپك قرار است در نشست آتی خود كه 25 خرداد (14 ژوئن) در وین برگزار می شود در مورد انتخاب دبیركل جدید اوپك بحث كنند.

اقتصام**9189**1561



:: برچسب‌ها: خانواده , درختان , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : boudika
مخالفان مسلح بشار اسد در سوریه

اعتراضات ضدحکومتی سوریه حدود ۱۵ماه قبل شروع شد اما به تدریج به خشونت کشیده شد

یک سخنگوی ارتش آزاد سوریه می گوید که این گروه مسلح مخالف دیگر به طرح آتش بس در سوریه متعهد نیست.

سمی الکردی به خبرگزاری رویترز گفت که ارتش آزاد سوریه برای "دفاع از مردم" حمله به سربازان را شروع کرده است.

یک گروه از فعالان سوری می گوید در روزهای شنبه و یکشنبه حداقل ۸۰ سرباز به دست شورشیان کشته شدند.

این آتش بس بخشی از طرح صلح کوفی عنان فرستاده سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب برای صلح در سوریه است. به گفته ناظران فقط بخش کوچکی از این طرح به اجرا گذاشته شده است.

اعلامیه ارتش آزاد سوریه پس از سخنرانی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در روز یکشنبه صادر می شود که باعث ایجاد پرسش هایی درباره اعتبار طرح صلح شش بندی آقای عنان شده بود.

لورن فابیوس وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفته بود که شمار موارد نقض حقوق بشر توسط حکومت سوریه چنان زیاد است که تا زمانی که آقای اسد سر کار است هیچ راه حل پایداری ممکن نخواهد بود.

اما کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل تاکید کرده است که طرح آقای عنان "همچنان نقشی محوری" در حل بحران سوریه بازی می کند.

"کمیته های هماهنگی محلی" متشکل از شبکه ای از گروه های ضددولت روز دوشنبه گفت که ۳۱ نفر در نقاط مختلف سوریه عمدتا به دست نیروهای دولتی کشته شدند.

پیشتر دیده بان حقوق بشر سوریه که در بریتانیا مستقر است گفت که حداقل ۸۰ سرباز در درگیری ها با جنگجویان ارتش آزاد سوریه در استان های دمشق و ادلب کشته شده اند.

سرهنگ کردی روز دوشنبه به رویترز گفت: "ما تصمیم گرفته ایم تعهد خود به آتش بس را پایان دهیم."

جیم میور خبرنگار بی بی سی در بیروت، پایتخت لبنان، می گوید که این اعلامیه به وضع موجود که در آن دو طرف طی هفته های اخیر کم و بیش به عملیات علیه یکدیگرادامه داده اند، رسمیت می بخشد.

در همین حال یک ائتلاف جدید از مخالفان – به نام "جبهه شورشیان سوریه" – در کنفرانسی خبری در ترکیه اعلام موجودیت کرده است.

خالد الاقلی سخنگوی این گروه گفت که گروه تازه نماینده ۱۲ هزار جنگجوست و تا حدودی در واکنش به "ناکامی" اعراب و جامعه بین المللی در "مهار جنایات اسد" تشکیل می شود.

گفته شده درگیری بین نیروهای دولتی و شورشیان اخیرا افزایش یافته است

این تحولات فشار بر آقای عنان و جامعه بین المللی را برای یافتن راهی جهت طرح آتش بس که از حمایت کامل جامعه جهانی برخوردار است، افزایش می دهد.

آقای عنان قرار است روز پنجشنبه به شورای امنیت سازمان ملل گزارش دهد و بعد برای گفتگو با مقام های دولت آمریکا به واشنگتن خواهد رفت.

روسیه و چین مکررا با دخالت غرب در سوریه حتی در صورت حمایت سازمان ملل – اقداماتی مانند ایجاد منطقه پرواز ممنوع یا ایجاد منطقه حفاظتی که از طرف شورشیان پیشنهاد شده - مخالفت کرده اند.

ناظران می گویند که اگر طرح عنان شکست بخورد هیچ طرح دیگری برای آن کشور وجود ندارد.

خبرنگار بی بی سی می گوید آمریکا می کوشد روسیه را برای اعمال فشار بر دمشق قانع کند تا تغییر جهت بنیادی از سوی حکومت بشار اسد تحقق یابد.

اما او می گوید هیچ نشانه ای از این مساله در نطق پارلمانی آقای اسد در روز یکشنبه قابل مشاهده نبود.

آقای اسد در آن سخنرانی گفت که کشورش در حال عبور از بحرانی‌ترین مرحله تاریخی از زمان پایان یافتن استعمار تاکنون است.

او اضافه کرد که سوریه با یورشی داخلی و بین‌المللی روبه‌رو شده و توطئه‌هایی از خارج علیه سوریه و برای تضعیف این کشور در جریان است.

رئیس جمهور سوریه که برای اولین‌بار پس از کشته شدن بیش از صد نفر در شهر حوله سخن می‌گفت، بار دیگر افرادی را که تروریست خواند، مسئول ناآرامی‌های این کشور معرفی کرد و گفت: "تروریسم را باید از راه‌حل‌های سیاسی کنار گذاشت."

او نقش داشتن نیروهای دولتی در کشتار حوله را رد کرد و گفت که این کشتار "جنایتی کریه" بوده است که هیچ "درنده ای" نمی‌تواند مرتکب آن شود.

این در حالی است که ناظران سازمان ملل متحد گزارش کرده‌اند که نشانه‌هایی از دست داشتن نیروهای وفادار به دولت در کشتار حوله وجود دارد.

آنها گفته‌اند که بیشتر کشته‌شدگان با اعدام‌هایی شتابزده و خودسرانه جان خود را از دست داده‌اند.



:: برچسب‌ها: لا ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1391 | نظرات ()